Grafisch Design

Van oudsher is grafisch ontwerp vooral drukwerk, zoals boeken en affiches, wat nu in de volksmond DTP-werk wordt genoemd. Maar in de laatste paar jaar is grafisch design uitgebreid tot een brede verscheidenheid aan media, zoals websites, applicaties (ook wel apps), huisstijlen en film en video.

Zoals te lezen is, is grafisch design een breed begrip. Er is namelijk geen eenduidige vorm, waardoor het zichzelf alleen maar meer blijft ontwikkelen. In principe is alles wat visueel gemaakt is in onze maatschappij, zoals logo’s, websites, briefpapier en zelfs verkeersborden een vorm van grafisch design. Iemand heeft deze zaken ontworpen om iets te laten zien, om iets over te brengen. Kort gezegd is dit ook wat grafisch design is: het in beeld brengen van informatie om te kunnen delen, om gezien te worden of om te communiceren.

Dit is ook de reden waarom bedrijven, organisaties, diensten en ondernemingen grafisch designers in dienst nemen. Een bedrijf is namelijk niet compleet zonder eigen stijl, zodat uw doelgroep u gelijk kunt herkennen. Een goede visuele positionering zorgt voor vertrouwen, voor een goede indruk en een eigen identiteit.

Logo ontwerpen

Doordat het erg lastig is om zonder de juiste kennis of hulpmiddelen een goede visuele impressie neer te zetten, kan BSR Online u helpen op grafisch gebied. U zoekt een modern en vernieuwend logo passend bij uw bedrijfsprofiel? Geen enkel probleem. In goede samenwerking zorgt BSR Online ervoor dat u het perfecte logo krijgt om de juiste klanten naar uw bedrijf te trekken. Meer weten over logo-ontwerp? Bekijk onze logo ontwerp pagina en bekijk de mogelijkheden.

Huisstijl ontwerpen

Misschien heeft u al een logo en wilt u hieromheen een hele eigen stijl ontwikkelen… Dit is natuurlijk ook mogelijk. BSR Online kan u ook helpen met het ontwerpen van uw nieuwe huisstijl, bestaande uit bijvoorbeeld een kleurenschema, de vormentaal, een presentatie-template of briefpapier. Alle mogelijkheden staan open en wellicht kan BSR Online u helpen om uw visuele huisstijl neer te zetten. Meer weten over huisstijl ontwerp? Bekijk onze Huisstijl ontwerp pagina en bekijk de mogelijkheden.