Logo Ontwerp

In de huidige maatschappij is een goed en pakkend beeldmerk onmisbaar voor een bedrijf. Hieruit volgt dat de grafische uiting ervoor zorgt dat uw bedrijf gelijk herkent wordt tussen de andere bedrijven in uw branche.

Logo ontwerp in het kort

Logo’s zijn er in allerlei soorten en maten. Want loopt u maar eens een willekeurige winkelstraat in en u ziet gelijk een groot scala aan bekende logo’s. Echter zijn er meerdere vormen van beeldmerken die in staat zijn uw visuele identiteit vast te leggen. Zo zijn er woordmerken waarin alleen de naam van uw bedrijf op een moderne manier wordt gebruikt om uw bedrijf neer te zetten.

Maar ook zijn er letterlijke beeldmerken, waar een bepaald beeld overeenkomt met uw merk of bedrijf. Alleen het beeld moet al genoeg zijn om (mogelijke) klanten aan u te laten denken. Ook is het mogelijk om met een lettermerk of monogram te werken, waarbij alleen de eerste letter(s) van uw bedrijfs- of merknaam gebruikt worden, welke ineengevlochten of aansluitend kunnen zijn. Een ander voorbeeld is een embleem. Deze worden vaak gebruikt bij voetbalclubs en automerken. Ook een voorbeeld is het gebruik van een vignet. Wat meer abstract is en niet gelijk kan worden herkent als merkteken, maar pas na associatie onderscheiden kan worden.

Hoewel het soort merkteken van belang is voor uw bedrijf, is het kleurgebruik wellicht net zo belangrijk. Wanneer deze twee zaken niet juist overeenkomen, kan de klant menen dat er iets niet klopt. Kortom, dit kan het vertrouwen in uw bedrijf in de weg staan.

Waarom een logo?

  • Juiste identiteit
  • Branding
  • Uw bedrijf visueel op de kaart
  • Professionele uitstraling

Waarom uitbesteden?

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een juiste identiteit kan neerzetten, kan internet marketing bureau BSR Online u helpen met het ontwikkelen van een eigen logo voor uw organisatie. In goede samenwerking zorgt BSR Online ervoor dat u zonder zorgen uw bedrijf visueel op de kaart kunt zetten, passend bij uw bedrijfsprofiel. Uiteraard is het ook mogelijk uw bestaande logo te revitaliseren, om uw positionering op de markt scherp te stellen.

Wilt u opvallen met een goed logo? Neem contact met ons op en vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in een nieuw logo?

1 + 8 =