Over Ons

Ik, Stephan Blom begon met een droom, een visie om via eigen kennis andere bedrijven te helpen groeien. Andere bedrijven omhoog werken, webshops beter te laten presteren en kennis gebruiken om andere te laten groeien, zijn een aantal van de speerpunten waarvan uit de onderneming is opgebouwd. Klanten aan het woord laten, klanten laten bepalen welke richting we kiezen met onze projecten dat staat centraal. Innovatief, met de tijd mee veranderen en dynamisch blijven maar toch vast blijven houden aan je waarden, je bedrijfsidentiteit is wat belangrijk is om mee te gaan met de tijd.

De concurrentie verslaan door een betere service te leveren, niet bezig zijn met dozen schuiven maar je volledig inzetten voor het individu is wat ons onderscheid van de grotere online marketing bureau’s. Onze kennis overdragen, klanten tevreden maken en toegevoegde waarde bieden, dat is ons doel. Liever één zeer tevreden klant, dan honderd enigszins tevreden klanten. Kortom, kwaliteit boven kwantiteit, dat is waar we voor staan. Alle belangrijke punten komen tevens terug in het onderstaande filmpje:

Met je website zet je jouw persoonlijkheid neer. De vormgeving en inhoud moeten daarom kloppen met waar je als bedrijf voor staat, want alleen zo onderscheid je je. Om erachter te komen wat de klant wil uitstralen, stel ik veel vragen. En daar heb ik lol in. Al pratende weet de klant vaak goed wat die wel en niet wil. Daarna kan ik zijn of haar verhaal vertalen naar een passende website. Tijdens zo’n gesprek zie ik vaak al voor me hoe het eruit gaat zien. Behalve het bouwen van websites, verzorg ik als nerd 2.0 ook advertenties of campagnes in Google Adwords. Het is gaaf als door onze hulp de bezoekersaantallen op een (nieuwe) site verdubbelen.  Op die manier kunnen we het succes van andere ondernemers écht vergroten.

Meer te weten komen over mij? Bezoek mijn LinkedIn pagina:https://nl.linkedin.com/in/stephanblom