Social Media

Hier vindt u alle blogs over social media

29 Social media marketing tips die jouw problemen oplossen

Social media marketing wordt steeds belangrijker in de we online marketing wereld. Steeds meer mensen zitten op social media en ze maken hier ook steeds meer gebruik van. Naast dit wordt er ook gebruik gemaakt van meerdere sociale netwerken. Waar vroeger Facebook en Twitter gebruikt werden zie je nu een duidelijke opkomst van instagram. Online marketing bureau BSR Online heeft op een aantal plaatsen vragen gesteld om de grootste problemen voor bedrijven met betrekking tot social media marketing voor jullie in kaart te brengen. Als er nog meer dingen zijn waar jullie problemen mee hebben, we helpen jullie graag, stuur dan een mail naar info@bsronline.nl en we zullen kijken of we het kunnen opnemen in deze blogpost.

Hier, speciaal voor jullie, tips om jouw grootste problemen met betrekking tot social media marketing op te lossen.

Lees meer

Share for share, geef jouw Facebook pagina de boost die het nodig heeft!

In een eerder bericht hebben we het gehad over like voor een like en waarom dit alleen maar een negatief punt is voor jouw facebook pagina. In dit artikel gaan we daar eigenlijk op door. Echter gaat het hier niet meer om like voor een like, maar om share voor een share, een alternatief van like voor een like dat wel positieve punten heeft en een enorm goede mogelijkheid kan zijn voor iedere ondernemer om een groter bereik te genereren.

Lees meer

Like voor een like, de sluipmoordenaar van uw facebookpagina!

In verschillende online marketing Facebook groepen zien we constant mensen vragen om een like in ruil voor een like terug. Hoewel dit in eerste instantie een goed idee lijkt voor jouw Facebook pagina is dit in de MEESTE gevallen alleen maar een negatieve manier van Facebook promotie.

Het probleem bij like voor een like

Het probleem is dat mensen zich hier focussen op de verkeerde likes. De mensen die op deze manier jouw pagina “liken” zijn niet echt geïnteresseerd in jouw producten of diensten, ze willen alleen maar een like terug op hun eigen facebook pagina om zo meer likes te krijgen.

Lees meer

Pin It on Pinterest