Zoekmachine marketing

Hieronder vindt u de 3 meest recente posts in de categorie zoekmachine marketing.

 

Recente posts

SEO Onderzoek – de invloed van social media

Wij van online marketing bureau BSR online waren benieuwd naar wat er nou echt waar was. Daarom besloten we dit te gaan testen doormiddel van een SEO onderzoek. We hebben een hele slechte video gemaakt, die je hier kunt zien, die op YouTube geplaatst en daarna gekeken of en zo ja hoe snel de video vindbaar werd in google naarmate er meer social shares kwamen. Die social shares hebben we geforceerd via een speciale site waarmee je social shares kan ruilen. Dit is echter niet aan te raden aangezien als google hier achter komt ze je waarschijnlijk een penalty geven. Dit is de reden dat we het hebben geplaatst op YouTube zodat dit risico er niet was voor ons. Ook is dit de reden dat ik de website die ik heb gebruikt hier niet ga noemen.

In dit SEO onderzoek, de invloed van social media op de zoekmachine resultaten is dus getest wat het effect is van social media marketing op de zoekmachine resultaten.

Lees meer

Meer toerisme in Nederland in 2015

Zoekacties naar termen als “hotels in amsterdam centre” en “hotel holland” wordt steeds vaker ingetikt in zoekmachines als google. Dit laat zien dat het Nederlandse toerisme een stijging kan verwachten ten opzichte van 2014.

Het Nederlandse toerisme stijgt in populariteit, dat is te merken op het internet. Dor een onderzoek gedaan door online marketing bureau BSR Online is te zien dat er in 2015 waarschijnlijk meer toeristen naar Nederland komen dan in 2014.

De stijging van het toerisme kan worden verklaart door het eindigen van de economische crisis. Hierdoor hebben mensen meer geld om uit te geven waardoor meer mensen uit andere landen naar Nederland toe kunnen komen. Daarnaast wordt bijvoorbeeld Rotterdam ook meer gezien als goede bestemming doordat het laatst is gekozen tot Europese stad van 2015 waardoor Rotterdam en dus Nederland relevanter wordt gezien als mogelijke vakantie bestemming.

Lees meer

Pin It on Pinterest