Webdesigner & Online Marketing Bureau BSR Online

BSR Online is een full service online marketing bureau dat zich heeft gespecialiseert in Webdesign en Online marketing. Het bedrijf is gevestigd onder de rook van Rotterdam. Als webdesigners zijn wij werkzaam in Nederland, Belgie, Engeland en Canada! Wilt u een korte uitleg over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten of neem een minuut de tijd voor ons filmpje!

Bekijkt u onze website op een mobiel apparaat? Dan kunt u overschakelen naar onze mobiele website.

Website laten maken

Bij Webdesigner BSR Online kunt u een professionele en veilige website laten maken. Wij maken deze website voor u met een eenvoudig Content Management Systeem, namelijk WordPress. Zo is het voor u eenvoudig om zelf nieuwe teksten toe te voegen of aan te passen.

U bent dus niet langer afhankelijk van uw webmaster om wijzigingen op uw nieuwe website door te voeren of kleine aanpassingen te veranderen. U kunt dit gewoon zelf! Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de website zoekmachine vriendelijk en veilig wordt gebouwd. Dit houdt in dat de website op technisch gebied voldoet aan de laatste SEO eisen.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is één van de specialiteiten van online marketing bureau BSR OnlineZoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als ‘SEO’. Dit is het optimaliseren van uw website zodat deze makkelijker gevonden kan worden door de zoekmachines zoals Google. Hierdoor komt uw website hoger in de zoekresultaten van Google.

Zoekmachine optimalisatie is een tijdrovend proces. Zeker zonder de benodigde vakkennis. Daarom kiezen inmiddels de meeste bedrijven er voor om dit door een SEO specialist te laten doen. Wilt u hoog scoren in Google? Wilt u ontdekken wat wij als online marketing specialist voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze Zoekmachine optimalisatie pagina en ontdek wat online marketing bureau BSR Online voor u kan veranderen!

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine marketing bestaat uit zowel zoekmachine optimalisatie als adverteren. Adverteren in de zoekmachine is het gedeelte van zoekmachine marketing waarbij u betaalt om gevonden te worden op de zoekwoorden die voor uw bedrijf van toepassing zijn. U betaalt dan per klik aan bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo om hoger in de resultaten te verschijnen.

Bij online marketing bureau BSR Online zorgen we er voor dat u direct hoog komt te staan in de zoekmachines naar keuze. In de meeste gevallen zal dit via Google AdWords zijn. Samen met u kiezen wij de meest relevante zoekwoorden voor uw bedrijf uit. Daarna wordt er getest wat voor uw bedrijf de beste zoekwoorden zijn om op te adverteren. Zo wordt deze campagne zo effectief mogelijk ingedeeld. Waardoor de best mogelijke resultaten behaald kunnen worden.