X

Webdesigner & Online Marketing Bureau BSR Online

BSR Online is een full service online marketing bureau dat zich heeft gespecialiseert in Webdesign en Online marketing. Het bedrijf is gevestigd onder de rook van Rotterdam. Als webdesigners zijn wij werkzaam in Nederland, Belgie, Engeland en Canada! Wilt u een korte uitleg over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten of neem een minuut de tijd voor ons filmpje!

Neem contact met ons op voor meer informatie via onze contactpagina, een email te sturen naar info@bsronline.nl of bel ons direct.

Online Marketing

Websites

 Website Laten Maken

Bij Webdesigner BSR Online kunt u ook een veilige website laten maken. Wij maken deze website voor u met een eenvoudig CMS systeem, namelijk wordpress. Zo is het voor u eenvoudig om zelf nieuwe teksten toe te voegen of aan te passen.

U hoeft dus niet langer iedere keer uw webmaster een bericht te sturen wanneer u iets aan uw nieuwe website wilt veranderen. U kunt dit gewoon zelf! Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat de website beter te vinden is in Google en veilig is. Hierdoor krijgt u ook nog eens meer bezoekers naar uw website. Dat is natuurlijk wat u wilt van een online marketing bureau.

Wat vindt de klant?

“Ik heb door BSR Online naar alle tevredenheid een nieuwe website laten bouwen die aan de allernieuwste eisen voldoet. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en heb een zeer goede uitleg en handleiding gekregen over hoe ik zelf e.e.a. kan toevoegen of wijzigen.

Stephan Blom heeft mij hierin perfect geholpen en op alle mogelijke manieren meegedacht om tot een mooie website te komen. En als ik er zelf even niet uit kom of toch nog iets veranderd wil hebben hoef ik hem maar te bellen of te mailen en hij past dit gelijk aan. M.a.w. een dikke aanrader als u iets met uw website wil doen.”

Martin Lautenschläger – Adviesbureau Lautenschläger

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is één van de specialiteiten van online marketing bureau BSR OnlineZoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als ‘SEO’, houdt in het optimaliseren van uw website zodat deze makkelijker gevonden kan worden door de zoekmachines zoals Google. Hierdoor komt uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google.

Zoekmachine optimalisatie is een tijdrovend proces, zeker zonder enige vakkennis. Hierdoor kiezen de meeste bedrijven er voor om dit door een SEO specialist te laten doen. Wilt u hoog scoren in Google en weten wat wij als online marketing specialist voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze Zoekmachine optimalisatie pagina en ontdek wat online marketing bureau BSR Online voor u kan betekenen!

Wat vindt de klant?

“De rust en professionaliteit die Stephan uitstraalt gaf me gelijk het goede gevoel om met BSR Online zaken te doen. Tevens vind ik het erg prettig om één aanspreekpunt te hebben en met een deskundig iemand te sparren over de mogelijkheden die er zijn. Tevens heeft BSR Online mij veel geleerd over SEO en dat in praktijk toe te passen. Kortom Dik Tevreden!

Jeannette van der Lee – Hoekschewaard.nl

 

Webdesigner gevestigd in de Hoeksche Waard

BSR Online is een Nederlands online marketing bureau en webdesigner dat gevestigd is in ’s Gravendeel. Dit is een plaatsje in de Hoeksche waard wat valt onder de regio Rotterdam. Dit betekend natuurlijk niet dat je niet bij BSR Online terecht kunt op het moment dat je zelf niet in regio Rotterdam woont of gevestigd bent. Internet marketing bureau BSR Online is namelijk in heel Nederland, België, Engeland en zelfs in Canada werkzaam. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe website, een redesign, onderhoud of om beter gevonden te worden in de zoekmachines.

Deze website maakt gebruik van cookies.