X

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine marketing is een van de belangrijkste manieren die bedrijven gebruiken om bezoekers te trekken naar hun website, met behulp van zoekmachine marketing kunnen vele potentiële klanten uw website vinden.

Zoekmachine marketing kan worden opgesplitst in twee verschillende vormen. Namelijk zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization of kortweg SEO genoemd, en zoekmachine advertenties, ook wel Search Engine Advertising of kortweg SEA genoemd.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is één van de specialiteiten van BSR Online. Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als ‘SEO’, houdt in het optimaliseren van uw website zodat deze makkelijker gevonden kan worden door de zoekmachines zoals Google. Hierdoor komt uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google. Zoekmachine optimalisatie is een tijdrovend proces, zeker zonder enige vakkennis. Hierdoor kiezen de meeste bedrijven er voor om dit door een SEO specialist te laten doen. Wilt u hoog scoren in Google en weten wat wij als specialist voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze Zoekmachine optimalisatie pagina en ontdek wat online marketing bureau BSR Online voor u kan betekenen!

Meer over Zoekmachine Optimalisatie?

Adverteren in Google

Google Adwords is één van de belangrijkste bezigheden van BSR OnlineGoogle Adwords, ook wel bekend als ‘SEA’, houdt in het adverteren in Google doormiddel van het programma Google Adwords. Adwords is een erg makkelijke manier om snel boven aan te komen in de zoekresultaten van Google. Let wel op, hierbij komt uw bedrijf niet hoog in de organische zoekresultaten zoals wel het geval bij zoekmachine optimalisatie. Echter wordt Google Adwords erg vaak onderschat. De meeste ondernemers denken; ‘Dit ziet er simpel uit, dit kan ik zelf wel hier heb ik geen specialist voor nodig’. Het nadeel wanneer u het zelf doet, is dat u waarschijnlijk te veel betaald voor uw advertenties en het minder resultaat oplevert. Meer weten over het besparen van kosten op uw Google Adwords campagne? Bezoek onze Google Adwords pagina en zie wat BSR Online voor u kan betekenen.

Meer informatie over adverteren?

Deze website maakt gebruik van cookies.