Adverteren in Google

Adverteren in de zoekmachines (SEA) is tegenwoordig een kanaal wat vaak wordt ingezet door bedrijven. Aangezien meer dan 90% van alle internet gebruikers zoekt via google is het dus van groot belang dat uw website of webshop goed vindbaar is. Dit kan naast de organische manier (SEO) ook door middel van adverteren. Naast de populairste manier van adverteren, Google Adwords, waar hier dieper op ingegaan wordt, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te adverteren op andere sites zoals bijvoorbeeld Marktplaats.

Adwords in het kort

Adverteren in Google, of wel SEA, wordt gedaan door middel van het door Google ontworpen programma: Google Adwords. Google Adwords maakt het mogelijk voor ondernemers om te adverteren op verschillende zoekwoorden in de zoekmachine van Google en haar partners. Naast de traditionele manier van adverteren, tekst advertenties, is er ook de mogelijkheid tot Display Advertising. Hiermee worden beeld advertenties vertoond op de partnersites van Google.

Google Adwords werkt op een Cost Per Click basis. Dit houdt in dat u alleen betaald wanneer er daadwerkelijk op uw advertentie wordt geklikt dus niet per vertoning. Adverteren in Google is vrij simpel. Dit is echter ook het gevaar van het product. Over dit gevaar wordt later in het kopje “Waarom Adwords uitbesteden” meer verteld.

Meer informatie over AdWords?

12 + 4 =

Waarom Google Adwords uitbesteden?

Vele ondernemers gaan zelf aan de haal met Adwords wat resulteert in dure en niet geoptimaliseerde campagnes. “Onzin, ik maak er toch winst op!”, is iets wat wij vaak te horen krijgen. Het verschil zit hem echter in de details. Het uitbesteden van uw Adwords campagne kan u geld besparen en dus meer winst opleveren. Het uitbesteden van uw Google Adwords campagne kan u in sommige gevallen zelfs meer dan de helft besparen in kosten en dubbel zoveel opleveren aangezien het optimaliseren van een Adwords campagne niet meer zo simpel is zoals het vroeger was. Het is daarom verstandig om dit uit te besteden aan een Google Adwords specialist. Daarnaast krijgt u bij BSR Online bij het nieuw opzetten van een campagne ook nog is een promotie code waarbij u uw uitgegeven advertentietegoed aan Adwords de volgende maand cadeau krijgt tot een bedrag van €150,-.

Waarom Google Adwords?

  • Snelle manier om meer bezoekers te genereren
  • Snelle hoge positie
  • Vertoningen aan een groot publiek
  • Meer conversies!

Advies over Google Adwords?

Online marketing bureau BSR Online is gespecialiseerd in het adverteren in Google en kan zowel een volledig nieuwe campagne voor u opzetten als het voor u optimaliseren van uw huidige campagnes. Zit u na te denken over het opstarten van een winstgevende Google Adwords campagne? Bent u geïnteresseerd in het nog winstgevender maken van uw bestaande campagne? Of wilt u gewoon wat meer informatie? Neem contact met ons op en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan!