Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt een steeds groter onderdeel van online marketing. Op dit moment vindt meer dan 80% van alle aankoopbeslissingen zijn oorsprong op het internet. Het is dan ook van groot belang dat u goed online vindbaar bent. Aangezien meer dan 90% van alle internet gebruikers zoekt via google is het dus van groot belang dat uw website of webshop goed vindbaar is in de zoekmachine van google. En natuurlijk ook in de overige zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie in het kort

Zoekmachine optimalisatie is kort gezegd: “het optimaliseren van een website zodat deze vindbaar wordt in de organische resultaten van google en andere zoekmachines.” Dit is belangrijk omdat bijna niemand in de zoekmachine verder kijkt dan de eerste pagina. Hoe hoger je komt hoe meer mensen jouw website bezoeken.

Zoekmachine optimalisatie heeft vele verschillende onderdelen. Zo is het belangrijk dat u uw teksten op de juiste manier optimaliseert, u uw website op een aantal technische aspecten optimaliseert en daarnaast nog aan zoekmachine optimalisatie doet buiten uw eigen website om.

Meer informatie over SEO?

4 + 8 =

Waarom SEO?

  • Verbetering bezoekers ervaring
  • Heeft langdurig effect
  • Hogere positie in de zoekresultaten
  • Meer bezoekers aan de website
  • Meer conversies!

Advies over SEO?

Online marketing bureau BSR Online is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en kan uw website volledig voor u optimaliseren. Naast het compleet uit handen nemen van de SEO, kunnen wij u ook een consult geven over hoe u dit zelf het beste kan doen. Heeft u interesse om uw online positie te verbeteren of wilt u hoog scoren in google en andere zoekmachines? Neem contact met ons op en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan!

Waarom uitbesteden?

Omdat er zo veel verschillende aspecten zijn bij zoekmachine optimalisatie kan het heel lastig zijn voor website eigenaren om zelf goed aan alles te voldoen. Sterker nog, veel website eigenaren en bedrijven doen het volledig fout. Hierdoor kan het zelfs zo hoog oplopen dat google en andere zoekmachines de websites volledig verwijderen uit de ranking. Het is dus verstandig om dit uit te besteden aan een zoekmachine optimalisatie specialist omdat deze precies weet wat alle punten zijn waar de zoekmachines naar kijken. Of wat er gedaan moet worden om een website een hoge positie in google te geven. Een andere reden waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden een goede keuze kan zijn, is dat veel website eigenaren zich focussen op de verkeerde zoekwoorden. Er wordt vaak gekeken naar zoekwoorden die te lastig zijn om voor te ranken. Wij van BSR Online helpen u eerst door het maken van een zoekwoord onderzoek. Als de juiste zoekwoorden gekozen zijn, gaan we samen verder om het SEO plan uit te voeren en uw website naar de top te helpen.