Website laten maken Hoeksche Waard

Kunt u één groot bedrijf noemen die geen website heeft? Wij niet. Dit wil niet zeggen dat u als (kleine) Hoeksche Waardse ondernemer zich moet meten met de grote bedrijven. Maar het geeft wel aan dat tegenwoordig bijna elk bedrijf een website heeft. BSR Online is gespecialiseerd in het maken van professionele, veilige en persoonlijke websites. Dus wilt u een website laten maken door een bedrijf uit de Hoeksche Waard? Denk dan aan ons, echte Hoeksche Waardse webdesigners.

Waarom BSR Online?

Sinds 2014 zijn wij werkzaam op het gebied van online marketing en webdesign. Vanaf de eerste dag tot op heden is de Hoeksche Waard ons grootste actieve gebied. Al vele Hoeksche Waardse bedrijven maken gebruik van onze diensten. Niet omdat wij schreeuwen dat we zo verschrikkelijk goed zijn, maar door onze professionele maar toch dorpse persoonlijkheid het ons gegunt wordt. Bent u de volgende Hoeksche Waarder die wij kunnen helpen?

Wat hebben we te bieden?

Kort gezegd eigenlijk alles op het gebied van internet marketing. Van een website, tot een top positie in de zoekresultaten. Onze specialisatie in de Hoeksche Waard ligt voornamelijk op het maken van een website. Oftewel, webdesign. Naast webdesign kunnen wij u ook helpen met development en redesign. Wilt u een nieuwe website? Of uw oude website een nieuw gezicht geven? En zit uw bedrijf in de Hoeksche Waard? Dan kunnen wij u helpen.

Webdesign

Webdesigner in de Hoeksche Waard. Leuk woord maar wat is het nou precies? Eigenlijk is het niets meer en niets minder dan het laten maken van een website voor ondernemers in de Hoeksche Waard.

We komen eerst een bakje koffie doen, nemen de wensen en behoeftes door en daarna kunt u beslissen of u met ons in zee gaat, of niet. Toch nog niet zeker? Geen probleem. Een afspraak maakt u kosteloos.

Redesign

Redesign betekent eigenlijk uw huidige website in een nieuw jasje steken. Hoewel dit waarschijnlijk voordeliger is, is dit niet altijd de juiste oplossing. Wanneer uw bedrijf een moderne website heeft, maar u niet tevreden bent over het design. Dan praten we over Redesign.

Wilt u een compleet nieuw design, een repsonsive website, moet uw website in een nieuwere taal worden gezet of een ander besturingssysteem? Dan praten we over webdesign.

Development

Development bij BSR Online houdt in: Onderhouden van uw huidige website, implementeren van verschillende codes in uw website en het aanpassen van bestaande codes zoals PHP, HTML en JavaScript.

Wat wij niet doen, is het bouwen van apps. Het bouwen van plugins. Of het maken van software. Heeft u dit toch nodig? Dan kunt u alsnog contact opnemen. Echter verwijzen wij u dan wel door naar een mede Hoeksche Waarder die dit veel beter kan dan wij.

Website laten maken Hoeksche Waard

Heeft u een website nodig? Wilt u uw oude website opfleuren? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? BSR Online is een Hoeksche Waardse webdesigner. Wij maken websites, steken bestaande websites in een nieuw jasje en kunnen u helpen met het onderhoud. Zit uw bedrijf in de Hoeksche Waard? En bent u opzoek naar een webdesigner bij u in de buurt? Dan bent u bij BSR Online aan het juiste adres.

Webdesign

Bent u opzoek naar een webdesigner in de Hoeksche Waard? Dan bent u hier aan het juiste adres. BSR Online is een Hoeksche Waardse webdesigner. Wat wij doen, is eigenlijk het maken van een website in het besturingssyteem (CMS) WordPress. De beste eigenschap van WordPress, is dat het misschien wel het simpelste CMS is. Zo kunt u na oplevering van de website zelf uw teksten aanpassen en afbeeldingen toevoegen. Uiteraard krijgt u van ons een handleiding en komen we dit persoonlijk uitleggen hoe het werkt. Vanzelf sprekend is dat uw website ook responsive/adaptive gemaakt wordt. Zo ziet uw website er op elk schermformaat fantastisch uit. Maar hoe gaat het webdesign proces nou in zijn werk? Wat zijn de kosten? En hoe lang duurt zoiets nou? Antwoord op de drie belangrijkste vragen staan hieronder.

Wat kost het?

Helaas is een exacte prijs is lastig te benoemen. Dit komt doordat elke website anders is. En de behoefte per klant verschillend is. Wilt u een website met maar 3-5 pagina’s of wilt u een volledige complexe webshop?

Wat we wel kunnen verklappen, is dat de prijs voor een veilige, professionele en persoonlijke website begint op € 795,-. Voor een exacte prijsopgave en meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Dan kunnen we de mogelijkheden en de exacte prijs bespreken onder het genot van een bakje koffie bij u op kantoor.

Hoe beginnen we?

Eerst beginnen we met contact per mail of telefoon om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak lopen we uw wensen en behoeftes door, en zetten we de ideeën door naar een design. Wanneer we er uit zijn hoe het gaat worden en akkoord zijn over de prijs gaat het echte proces beginnen.

We verzamelen alle informatie (teksten, afbeeldingen etc.) en beginnen met de installatie van het besturingssysteem (CMS) en het design. Dit design werken we volledig uit en met vele contactmomenten komen we zo tot de website die u voor ogen had.

Wanneer is het af?

Dat hangt volkomen af van de complexiteit van de website. Een kleinere website kunnen we realiseren in 3 tot 5 weken. Dit is uiteraard wanneer de communicatie vlekkeloos en vlot verloopt. Hoe complexer de site, hoe langer het kan duren.

Bij het persoonlijke gesprek en in de offerte zal het realisatie proces beschreven staan. Zo heeft u een overzicht van het gehele proces. En een indicatie van de tijd dat we er mee bezig zijn. Uiteindelijk zijn wij net zo perfectionistisch als u. En ja, een perfect resultaat afleveren heeft tijd nodig om te bereiken.

Redesign

Wanneer u een website heeft, maar deze graag in een nieuw jasje wilt steken, dan praten we over Redesign. Dit is eigenlijk niets minder dan dat wij uw huidige website in de CSS aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ander kleurtje geven aan de tekst, aan de achtergrond van een pagina of het lettertype. Of misschien wilt u wel gewoon een nieuw design voor uw gehele website. Alles is mogelijk.

Wat kost het?

De kosten voor onze Redesign dienst zijn afhankelijk van het aantal uur dat er aan gewerkt wordt. Ons uurtarief voor Redesign is € 65,-. Schatten wij in 8 uur werk te hebben, maar zijn we na 4 uur al klaar? Dan betaalt u uiteraard alleen voor de 4 gewerkte uren. Schatten wij 4 uur werk in, maar neemt het 8 uur in beslag? Ook dan betaalt u maar voor 4 uur. Dat hebben we immers afgesproken in de offerte. Zo weet u altijd wat u maximaal kwijt bent.

Hoe beginnen we?

Ook bij redesign plannen we eerst een afspraak in om persoonlijk kennis te maken. In de meeste gevallen kunnen wij tijdens het gesprek al een redelijke inschatting geven van de tijd die we kwijt zijn aan het redesign. In sommige gevallen, zullen we u adviseren om een geheel nieuwe website te laten maken. Dit komt alleen voor wanneer de huidige website erg verouderd is. Of het laten maken van een nieuwe website goedkoper is dan een redesign.

Wanneer is het af?

Hoe veel effectieve uren het kost, zullen wij aangeven in de offerte. Echter zijn dat uiteraard effectieve werkuren. Afhankelijk van de drukte zal worden bepaald hoe veel dag(en) het ons ongeveer kost om het project af te ronden. Uiteraard wordt deze schatting gemaakt op basis van een top communicatie. Wanneer het voorkomt dat het iets langer duurt, of wanneer iets sneller af moet zijn, zal dit met u in overleg worden afgestemt.

Development

Met development bij BSR Online bedoelen we: Onderhoud, ontwikkeling en implementatie. Dit houdt in dat wij het onderhoud van uw website volledig uithanden kunnen nemen. Dat wij u kunnen helpen met het invoegen van verschillende codes. En dat wij plugins, bestanden of andere dingen geschreven in HTML, PHP of JavaScript kunnen aanpassen. Wat wij niet doen is het maken van apps, het bouwen van software of het schrijven van plugins. Wanneer u toch vragen heeft op één van deze drie gebieden, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste persoon voor deze taken.

Wat kost het?

De kosten voor development is afhankelijk van het aantal uren dat we kwijt zijn aan het project. Het uurtarief wat wij hanteren voor development is € 65,-. Daarbij doen wij de kleine dingetjes die korter dan 10 minuten duren voor u gratis. Ook hierbij geldt dat wij een een schatting maken van het aantal uur. De schatting op de offerte is het maximale bedrag dat u kwijt bent voor dat project.

Hoe beginnen we?

Allereerst peilen we waar de wensen en behoeftes liggen. Wilt u dat wij uw website onderhouden? Of wilt u een code in uw website laten zetten? Wanneer we weten wat er precies gedaan moet worden maken wij een inschatting van het aantal uur dat we hier aan kwijt zijn. Het aantal uur is tevens het maximaal aantal uur dat in rekening wordt gebracht. Mocht het langer duren of juist korter, nemen wij contact met u op.

Wanneer is het af?

Afhankelijk van de drukte zal worden bepaald hoe veel dag(en) het ons ongeveer kost om het project af te ronden. Uiteraard wordt deze schatting gemaakt op basis van een top communicatie. Mocht het iets langer duren, of moet het sneller af, dan zal dit met u in overleg worden afgestemt. Zo weet u ten aller tijden waar u aan toe bent, wanneer het af is en hoe veel u uiteindelijk kwijt bent.

Toch nog niet overtuigd om bij ons een website te laten maken? Bekijk dan hier ons laatste werk. Of neem contact met ons op voor meer informatie/eventuele voorbeelden.

Neem contact met ons op