Nieuwe Website?

Volledig op maat gemaakt?

 

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Contact via MailContact via WhatsApp

Nieuwe Website?

Volledig op maat gemaakt?

Persoonlijk design

Samen werken we aan een creatief design dat u fantastisch vindt en voldoet aan de laatste standaards. We werken samen net zo lang door tot dat we een website hebben neer gezet waar we trots op kunnen zijn.

U stuurt, wij bouwen, samen maken we fantastische website.

Mobiel vriendelijk

De technologie blijft veranderen, schermen worden kleiner. Tegelijk worden ze groter. Dit betekent dat uw website zich moet kunnen aanpassen aan elk soort scherm. Daarom maken wij elke website responsive.

Zo ziet uw fantastische website er op elk apparaat goed uit.

Eenvoudig aan te passen

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken gebruiken we het bekendste Content Management System (CMS), WordPress. Hierdoor kunt u zelf uw website gemakkelijk bijhouden zonder kennis van codetaal.

Om u op weg te helpen krijgt u een gedetailleerd stappenplan.

Website laten maken

Kunt u één groot bedrijf noemen die geen website heeft? Wij niet. Dit wil niet zeggen dat u als (kleine) ondernemer zich moet meten met de grote bedrijven. Maar het geeft wel aan dat tegenwoordig bijna elk bedrijf een website heeft. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Bij BSR Online kunt u een professionele, veilige en persoonlijke website laten maken.

Zelf een website maken lijkt misschien eenvoudig met de hedendaagse technologieën. Echter kost het veel tijd en moeite om een website echt professioneel en persoonlijk te krijgen als u dit nog nooit heeft gedaan. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen specialiteiten. BSR Online is gespecialiseerd in het maken van professionele, veilige en persoonlijke websites.

Mobile first

Tegenwoordig wordt het mobieltje steeds vaker gebruikt om even snel iets op te zoeken. Dit betekend dat uw website er ook fantastisch uit moet zien op alle mobiele apparaten. BSR Online legt daarom de focus op Mobile First. Dit wil zeggen dat wij uw website maken vanuit mobiel perspectief. Eerst zorgen dat hij op mobiel fantastisch is en daarna verder bouwen naar desktop. Zo is uw website altijd professioneel en functioneel op elk apparaat.

“Ik heb door BSR Online naar alle tevredenheid een nieuwe website laten bouwen die aan de allernieuwste eisen voldoet. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en heb een zeer goede uitleg en handleiding gekregen over hoe ik zelf e.e.a. kan toevoegen of wijzigen.

Stephan Blom heeft mij hierin perfect geholpen en op alle mogelijke manieren meegedacht om tot een mooie website te komen. En als ik er zelf even niet uit kom of toch nog iets veranderd wil hebben hoef ik hem maar te bellen of te mailen en hij past dit gelijk aan. M.a.w. een dikke aanrader als u iets met uw website wil doen.”

Martin Lautenschläger – Adviesbureau Lautenschläger

“De rust en professionaliteit die Stephan uitstraalt gaf me gelijk het goede gevoel om met BSR Online zaken te doen. Tevens vind ik het erg prettig om één aanspreekpunt te hebben en met een deskundig iemand te sparren over de mogelijkheden die er zijn. Tevens heeft BSR Online mij veel geleerd over SEO en dat in praktijk toe te passen. Kortom Dik Tevreden!

Jeannette van der Lee – Hoekschewaard.nl

Hoe lang duurt het?

Dat hangt af van de complexiteit van de website. Een kleinere website kunnen we realiseren in 1 tot 3 weken. Echter hoe complexer de site, hoe langer het proces uiteindelijk kan duren.

Uiteindelijk zijn wij net zo perfectionistisch als u. Een perfect resultaat kost tijd om te bereiken.

Wat kunt u verwachten?

We werken graag samen om het beste resultaat neer te zetten. We houden u op de hoogte tijdens de design en ontwikkelingsfase. Wij maken, u stuurt, samen zetten we een prachtig resultaat neer.

Of kort gezegd; Een veilig, uniek en professioneel digitaal visitekaartje voor uw bedrijf.

Wat gaat het kosten?

Helaas is een exacte prijs lastig te benoemen. Dit komt doordat elke website anders is. En de behoefte per klant verschillend is. Wilt u een website met maar 3-5 pagina’s of wilt u een complexe webshop?

Wat we wel kunnen verklappen, is dat de prijs voor uw digitale visitekaartje begint op € 895,-.

Unieke website laten maken

Bent u opzoek naar een webdesigner? Dan bent u hier aan het juiste adres. BSR Online is een Hoeksche Waardse webdesigner. Wat wij doen, is eigenlijk het maken van een website in het besturingssyteem (CMS) WordPress. De beste eigenschap van WordPress, is dat het misschien wel het simpelste CMS is. Zo kunt u na oplevering van de website zelf uw teksten aanpassen en afbeeldingen toevoegen. Uiteraard krijgt u van ons een handleiding en komen we dit persoonlijk uitleggen hoe het werkt. Vanzelf sprekend is dat uw website ook responsive/adaptive gemaakt wordt. Zo ziet uw website er op elk schermformaat fantastisch uit. Daarnaast krijgt u een creatief design die bij uw bedrijf past. Een website laten maken doet u bij BSR Online!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

4 + 4 =