X

Website

Voor ieder bedrijf is het extreme belangrijk om een eigen website te hebben, dit wordt ook steeds belangrijker. Tegenwoordig vind al meer dan 80% van alle verkopen zijn oorsprong op het internet en hier zit nog steeds een stijgende lijn in. Niet alleen daarom is het belangrijk om een website te hebben, ook wordt een website steeds meer gezien als het visitekaartje van een bedrijf. Het is dan ook van belang dat jouw website en goed uit ziet en precies aansluit bij jouw doelgroep.

Als je een eigen website wilt is het ook belangrijk dat je goede hosting hebt zodat jouw website kan blijven draaien onder de bezoekers die je krijgt en alle informatie die jij op je website plaatst aankan. Hosting zorgt er voor dat mensen ook echt jouw website kunnen bezoeken.

Omdat zowel de hosting als de website een belangrijk onderdeel zijn van de online marketing bied online marketing bureau BSR Online beide aspecten aan.

Website laten maken

Het maken van een website is een ingewikkelde maar belangrijke bezigheid voor ieder bedrijf. Het bezitten van een goede website betekend hogere conversies en dus meer winst. Daarnaast is er bij een goede website meer kans dat mensen jouw website willen delen waardoor je ook meer bezoekers krijgt. Omdat het maken van een website lastig kan zijn en veel tijd kan kosten is het vaak handig om het laten maken van een website uit te besteden aan een extern bedrijf. Online marketing bureau BSR Online kan u hiermee helpen. Wilt u meer weten over het laten maken van een website door BSR Online? Bezoek dan onze website maken pagina!

Kom meer te weten over websites

Website hosting

Website hosting, het belangrijkste gedeelte van uw website, zonder hosting is uw website niet online en dus kan niemand uw site bezoeken.

Hosting zorgt er dus voor dat uw website online gezet kan worden. De website host zorgt ook voor de schijfruimte die jij kan gebruiken om bijvoorbeeld teksten, foto’s en video’s te plaatsen op jouw website. Hoe meer schijfruimte jij over hebt hoe sneller jouw website werkt. Daarnaast zorgt de host er ook voor dat de website server niet crasht als het druk is op uw site. Wilt u meer weten over het laten hosten van uw website door BSR Online? Bezoek dan onze website hosting pagina!

Bekijk onze Hosting

Deze website maakt gebruik van cookies.