Website Hosting

Webhosting is een essentieel onderdeel bij het hebben van een website. Zonder host kan u uw website namelijk niet online zetten. Het opzetten van een website begint dus bij een domeinnaam en een webhost. BSR Online kan beide voor u leveren.

Website hosting in het kort

Webhosting is kort gezegd het onderbrengen van uw website bij een externe server die er voor zorgt dat uw website veilig online staat. Bij een webhost krijgt u niet alleen een gedeelte van de server, maar ook de daarbij horende schijfruimte en bandbreedte om uw website op te plaatsen. De bandbreedte bepaald hoeveel data verkeer er mogelijk is op uw website. Wanneer u bij ons hosting afneemt, krijgt u daar ook een Content Management Systems (CMS) bij. Een CMS is het bestuur gedeelte van waaruit u uw website kunt beheren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het bekende WordPress, Joomla, of Magento. Zo kunt u zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen toevoegen aan uw website.

Meer weten over webhosting?

12 + 10 =

Veilige website

Naast het leveren van een CMS, zorgen wij er ook voor dat uw website beveiligd is met een SSL certificaat. Een SSL certificaat is een stukje beveiliging van de website waardoor deze in een httpS wordt geladen in plaats van de standaard http. Het verschil zit hem in de beveiliging. Met een SSL certificaat zijn niet alleen uw gebruikers beschermt tegen identiteit diefstal, maar is uw website ook beveiligt tegen mogelijke spam of cyberaanvallen. Daarnaast telt het hebben van een goed beveiligde website met SSL certificaat tegenwoordig ook mee om hoger te scoren in Google.

Verschillende pakketten

In de verschillende pakketten die wij aanbieden, ziet u twee verschillende certificaat types staan. De “Uitgebreide validatie” en de “Domein validatie”. De domein validatie is een goedkope en snelle variant. Hiermee wordt het domein gecontroleerd en bent u binnen enkele uren beveiligd met een HTTPS website. Een kenmerk van dit certificaat is het groene hangslotje voor de URL (net zoals bij ons). Bij de uitgebreide validatie duurt het iets langer voor u het certificaat heeft. Echter wordt uw site en uw gegevens wel helemaal gecheckt door een externe partij waardoor u aan uw klanten kan laten zien dat uw bedrijf ‘echt’ is. U krijgt hiervoor een mooie groene balk met uw naam erin voor de URL wat vertrouwen wekt.

Waarom Webhosting bij BSR Online?

  • Goede kwaliteit
  • Veilig dankzij SSL certificaten
  • Volledige ondersteuning 24/7
  • Altijd geleverd met CMS