Website Maken

Wilt u een website laten maken? In september 2014 werd domeinnaam nummer 1.000.000.000 geregistreerd. Hoewel 75% van al deze domeinnamen niet volledig zijn en vaak alleen een domeinnaam zonder ook maar iets er op betekend dit nog steeds dat u op moet vallen tussen al deze andere websites. Om dit te realiseren is het dus belangrijk dat uw website of webshop er zo professioneel en overzichtelijk uitziet als mogelijk.

Website laten maken

Tegenwoordig is een website HET visitekaartje van uw bedrijf. Zelf een website maken lijkt misschien eenvoudig, maar dit kost veel tijd en moeite en het resultaat ziet er uiteindelijk toch niet zo professioneel uit als u wilde. Daarom bieden wij u onze diensten aan. Met BSR Online kunt u een professionele, goed uitziende en overzichtelijke website laten maken voor een betaalbare prijs.

Waarom BSR Online?

Zoekmachine vriendelijk gebouwd

Het laten maken van een website alleen is echter nog niet genoeg, als u ook daadwerkelijk iets aan uw website wilt hebben is het belangrijk dat u bezoekers naar uw website toe trekt. Doordat er al zo veel verschillende websites bestaan gaat dit niet zomaar. Een van de beste manieren om ook daadwerkelijk die bezoekers aan te trekken is via zoekmachines.

Online marketing bureau BSR Online zorgt er voor dat alle technische aspecten van zoekmachine optimalisatie tijdens het bouwen van de website zijn toegevoegd. Op deze manier wordt het voor uw website of webshop veel eenvoudiger om gevonden te worden in zoekmachines zoals google. Uw website laten maken door BSR Online geeft u dus meteen een groot voordeel ten opzichte van alle andere websites op het internet.

Verschillende mogelijkheden

BSR Online biedt u verschillende opties om uw website te laten maken.

Zo kunt u uw website laten maken in WordPress, Joomla, PHP/HTML en nog veel meer. Bij de meeste van deze opties krijgt u eigen Content Management System (CMS) waarbij u kunt inloggen en zelf simpel nieuwe pagina’s kunt toevoegen zonder dat het design van uw site veranderd.

Indien gewenst kan BSR Online ook de teksten op uw website voor u maken. Deze teksten zijn dan uiteraard ook volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines als google en worden in overleg met u gemaakt.

Nieuwe website?

4 + 8 =

Kosten?

Een website laten maken via BSR Online is al mogelijk vanaf  €750,-. Echter kunnen de kosten uiteenlopen naarmate de website complexer wordt. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat!